Zonlicht... is er!

Het laat zijn licht schijnen op de wereld en geeft ons leven

Wie ben ik?

Mijn grootste talent is spelen, spelen met alledaagse dingen waardoor er plezier uit gehaald kan worden. Het positieve benaderen en vergroten.

De opleiding Tekentaal ben ik gaan volgen omdat ik nieuwsgierig was waarom ik altijd tekende en schilderde zonder direct de ambitie te voelen om “mooi” te tekenen. Mijn tekening zet ik in 10 minuten neer en ervaar ik vaak als een ontlading en een manier om “anders” te kijken naar wat voor mij belangrijk is. Pas als de kleuren of vormen op de juiste plek staan, voel ik me rustig worden.

Als kind deed ik dit al en was ik me er sterk van bewust dat de kleur, waar ik op dat moment een obsessie voor had, me echt iets gaf. Nooit ben ik iemand geweest met veel woorden, en toch ging er zoveel in me om. Tekenen was een ontlading..

De opleiding bevestigde voor mij, wat ik al had gevoeld. Kleuren kun je opnemen met je huid en dus neem je de energie op. Magisch vind ik dit.

Inmiddels weet ik dat de mogelijkheden van Tekentaal en het helen met tekenen zo groot is…. Het is voor mij inmiddels een belangrijk communicatiemiddel geworden. Zo blijf ik in gesprek met mezelf en een ander.

Heel graag ga ik de verbinding aan om dit met jou te delen.

 

 

Tekentaal helpt me om met mezelf in gesprek te gaan en met een ander.

Interesse of meer weten?

Jantina Steen
Willem Lodewijkstraat 21
Wolvega
tel. 06 40 19 99 84
e-mail: zonlicht.jantina@gmail.com