Wie ben ik?

Mijn grootste talent is spelen, spelen met alledaagse dingen waardoor er plezier uit gehaald kan worden. Het positieve benaderen en vergroten.

Zoals de structuur, die we allemaal nodig hebben, spelenderwijs inzetten. Ik hou van ritme, structuur, een schoon en opgeruimd huis. Dit geeft veiligheid en overzicht waardoor er weer meer gespeeld kan worden.

Het leven is vol structuur en ritme en heeft luchtigheid en speelsheid nodig om er mee om te gaan.

Creativiteit speelt een grote rol in mijn leven. Tekenen, schilderen, hout bewerken ik vind veel dingen leuk. Ook ben ik graag buiten om de tuin en dieren te verzorgen of om een fietstochtje te maken. En dan zal ik het niet laten om een thermoskan thee mee te nemen in de fietstas.

Ik bied mijn tijd en talenten aan als begeleider en coach.Dit is mogelijk in een dagelijkse begeleidende rol of in een één op één sessie.