Tekentaal

Tijdens een teken sessie spelen we met kleur en vorm en verschillende tekenmaterialen. Hiermee
laat je jezelf automatisch zien. Want alles wat je tekent of hoe je tekent is een spiegel van jezelf. Jij
hebt het gemaakt en het is een perfect beeld van jou.

Een tekening geeft informatie die zowel bewust als onbewust is. Als je een gewenst doel tekent, kun
je in de tekening zien wat het doel nodig heeft om zich verder te manifesteren.
Door vervolgens die veranderingen toe te voegen, of aan te sterken in je tekening, heb je zelf de eerste stap gezet van manifesteren.  Het beeld wordt intern opgeslagen en je zelfhelend vermogen is aangesproken.

Samen bekijken we de tekening. Hierbij zul je dingen in je tekening terug zien die op dat moment van grote waarde zijn. Door samen te kijken leer je anders te kijken naar jezelf.  De lat ligt laag, het gaat vooral om het doen en beleven. Hierbij zul je verbaast zijn over de diepgang die een tekening kan laten zien.

Doordat de opdrachten en oefeningen kinderlijk eenvoudig zijn is het heel eenvoudig om je eigen zelfhelend vermogen met tekenen thuis op te pakken. Ook kinderen zijn van harte welkom!!

 

Gezinnen:

Helend tekenen is heel geschikt om individueel te doen, maar ook mooi als gezin. Soms gaat er iets mis binnen een gezin en loopt het niet lekker. Het kan zijn dat er vaak ruzie is of misschien is er een groot gemis. De dingen die in een gezin spelen kunnen spelenderwijs inzichtelijk gemaakt worden met tekenen. En vervolgens vertelt de tekening ons wat er nodig is om de situatie te keren of verbeteren. Simpelweg doordat er liefdevolle aandacht naar toe gaat.

 

 

 

'Bij tekentaal gebruik je eigen tekening als spiegel'