Zonlicht... is er!

Het laat zijn licht schijnen op de wereld en geeft ons leven

Tekentaal

Tijdens een teken sessie of workshop, spelen we met kleur en vorm en verschillende tekenmaterialen. Hiermee laat je jezelf zien en zet je jezelf in het middelpunt.
Alles wat je tekent of hoe je tekent is een spiegel van jezelf.
Jij hebt het gemaakt en het is een perfect beeld van jou.
Een tekening geeft informatie die zowel bewust als onbewust is. Als je een gewenst doel tekent, kun
je in de tekening zien wat het doel nodig heeft om zich verder te manifesteren.
Door vervolgens die veranderingen toe te voegen, of aan te sterken in je tekening, heb jezelf de eerste stap gezet van manifesteren.

Het kan zijn dat je hiermee je zelfhelend vermogen aanspreekt, je creativiteit en je interne kompas tot de oplossing
Samen bekijken we de tekening. Hierbij zul je dingen in je tekening terug zien die op dat moment van grote waarde zijn. Door samen te kijken leer je anders te kijken naar jezelf, de omgeving of de situatie.
Het gaat vooral om het doen en beleven. Spelenderwijs dus! Hierbij zul je verbaast zijn over de diepgang die jouw tekening je kan laten zien.

 

Team verband

Als je binnen team verband werkt zijn er veel verschillende verbindingen en contacten. Hierdoor kunnen er grote en kleine dingen ontstaan die niet lekker doorstromen. Dit heeft effect op de sfeer en de prestatie van een bedrijf.
Een andere manier van perspectief en communicatie kan uitkomst bieden. Tekentaal leent zich perfect om in een groep mee te werken.

 

Persoonlijk

Je bent van harte welkom als je een moment wilt om samen naar een situatie te kijken in jouw leven. Door inzicht en overzicht, kun je weer komen bij inspiratie om een situatie anders te bekijken en te benaderen.
Hierbij kun je denken aan:
– Inzicht in je relatie met jezelf, je kinderen, je familie
– Je werksituatie
– Je gezondheid. Fysieke klachten willen ook gehoord en gezien worden.

 

 

Gezinnen

Helend tekenen en de tekentaal is heel geschikt om individueel te doen, maar ook mooi als gezin. Soms gaat er iets mis binnen een gezin en loopt het niet lekker. Het kan zijn dat er vaak ruzie is of misschien is er een groot gemis. De dingen die in een gezin spelen kunnen spelenderwijs inzichtelijk gemaakt worden met tekenen. En vervolgens vertelt de tekening ons wat er nodig is om de situatie te keren of verbeteren. Simpelweg doordat er liefdevolle aandacht naar toe gaat.
Ook prima met jongere kinderen.

‘Bij tekentaal gebruik je eigen tekening als spiegel’

Interesse of meer weten?

Jantina Steen
Willem Lodewijkstraat 21
Wolvega
tel. 06 40 19 99 84
e-mail: zonlicht.jantina@gmail.com